Inschrijving
21752
page-template-default,page,page-id-21752,page-child,parent-pageid-21713,stockholm-core-2.1.2,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Inschrijving en reservatie van lessen

De nieuwe situatie rond Covid-19 vraagt van ons als sportschool extra maatregels omtrent de inschrijving en reservatie van lessen.

 

Vanaf seizoen 2020/2021 moet je naast het invullen van de aansluitingsfiche en overschrijven van het lesgeld op onze bankrekening ook VOOR ELKE LES APART RESERVEREN via het reservatiesysteem SuperSaas: https://www.supersaas.nl/schedule/Honbu_Dojo/Lessen_Gevechtskunst_&_Yoga!

 

In onze dojo kunnen slechts maximaal 15 deelnemers tegelijk op veilige afstand van elkaar les volgen. In het reservatiesysteem staat het lessenrooster en de aantal beschikbare plaatsen vermeld. Om in te schrijven voor de lessen moet je een account en een wachtwoord aanmaken.

Klik hier voor het lessenrooster en reservatie

Om voor de reguliere lessen in te schrijven vragen wij u om het aansluitingsfiche in te vullen en dit ondertekend aan de sensei terug te bezorgen. Je bent pas ingeschreven nadat we het lesgeld in goede orde op de bankrekening hebben ontvangen.

 

Bankverbinding

IBAN: BE97 0018 6471 3549

BIC: GEBABEBB

 

Voorwaarden

Iedereen die les wil volgen dient lid te zijn van de vzw Federation Geido Tao Chi Kihon. Informatie betreffende aansluiting vind je op de website van de vzw (LINK).

We wijzen er u wel op da u enkel les kan volgen en gebruik kan maken van de sportongevallenverzekering als het lidgeld aan de vereniging is overgemaakt en de benodige formulieren ingevuld zijn.

 

Onderdeel van het aansluitingsfiche zijn de etiquette en de privacyverklaring die je hieronder ook terug kan vinden.

Aansluitingsfiche kinderen 4 – 6 jaar
Aansluitingsfiche kinderen 7 – 17 jaar
Aansluitingsfiche volwassene
Etiquette
Privacyverklaring