Tarieven
22399
page-template-default,page,page-id-22399,page-child,parent-pageid-22390,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Tarieven

Wij werken met een maandelijkse betaling van het lesgeld. Dit geeft jouw meer vrijheid om de rooster aan jouw plannen aan te passen.

40,00 Euro per maand
FAQ (Frequently Asked Questions)

Wat is er inbegrepen in mijn maandelijkse lidmaatschap?

Per maand bieden wij lessen op dinsdagavond en woensdagvoormiddag. Jouw lidmaatschap geeft je toegang tot ALLE lesmomenten YOGA by Kathrin. Wil je dus een week 2 lessen volgen kom je gerust langs. Lukt de andere week maar een les is dat ook prima. Je Yogamomenten kan je zo perfect op werk, familie en vrije tijd afstemmen en inplannen.

Hoe werkt de betaling van het lesgeld?

Het maandelijkse lesgeld van 40,00 € dient overgeschreven worden via een doorlopende betalingsopdracht die je bij jouw bank hebt lopen.

Wanneer gebeurt de betaling van het lesgeld?

Het lesgeld dient ten laatste overgeschreven te zijn op de 3de van elke maand op ons rekeningnummer BE97 0018 6471 35449 met in de mededeling ‘LESGELD YOGA + voornaam & naam van het lid’.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Jouw lidmaatschap opzeggen kan op twee manieren, ook al zien we jou liever niet gaan.

  • Je kan opzeggen door een e-mail te sturen naar info@chiryu.be . Vergeet zeker niet om jouw persoonlijke gegevens te vermelden.
  • Je kan ook per post opzeggen (Chi Ryu Aiki-JuJitsu Honbu Dojo, Toekomststraat 40, 3940 Hechtel-Eksel), aanbevolen per aangetekende brief.

Je kan je lidmaatschap op elk moment opzeggen, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand vanaf de volgende betalingsopdracht.

Wat mag ik zeker niet vergeten?

Het is aangeraden om na te gaan of u verzekerd bent voor de risico’s verbonden aan sportbeoefening. Als het niet het geval is, dient u hiervoor alsnog te zorgen. Wij vragen jou om samen met het inschrijvingsformulier ook een bewijs van verzekering voor te leggen.

 

En sportongevalverzekering afsluiten kan bijvoorbeeld via www.zekersporten.be of via Federation Geido Tao Chi Kihon vzw waarmee we samenwerken. Spreek ons in dit geval erop aan.

Hoe kan ik inschrijven?

Je kan inschrijven via het inschrijfformulier dat je tijdens je proefles ontvangt. Inschrijven voor elke les hoeft dan niet meer. Lekker makkelijk. Je kan het inschrijfformulier natuurlijk ook hier downloaden.

Je kan een deel van je inschrijfgeld via je mutualiteit recupereren. Bezorg ons het daartoe bestemde formulier en wij vullen het met de nodig informatie. Je kan het daarna terug aan je mutualiteit bezorgen.