Heropstart training
22534
post-template-default,single,single-post,postid-22534,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Heropstart training

Beste studenten en Yogis,

Ondertussen zijn er heel wat weken in het land gegaan zonder dat we elkaar konden zien tijdens onze trainingslessen. Sinds 9 juni 2021 mag ook onze dojo weer events organiseren.

We hebben niet stilgezeten en onze programmma ondertussen verder uitgewerkt en verfijnd. Het wacht heel wat werk op iedereen, maar wij kijken er zo naar uit.

Natuurlijk hebben ook wij een heleboel oplagen gekregen die vervuld moeten worden in de dojo (onder andere CO2 metingen etc.). Om alles in goede banen te laten verlopen hebben wij ervoor gekozen om tijdens de zomervakantie 3 test stages/events te houden waarin wij onze genomen maatregelen voor jullie kunnen testen met 3 aparte bubbels.

De trainingen worden op 1 september 2021 met de start van de nieuwe seizoen hervat (zowel gevechtskunsten als Yoga). Hiervoor gaan wij in de komende weken een nieuwe lesrooster uitgeven. Hou onze pagina dus verder in het oog.