Uitstel heropstart training
22528
post-template-default,single,single-post,postid-22528,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Uitstel heropstart training

Lieve studenten,

Ik wou jullie graag in de dojo ontmoeten. 

Ik wou jullie graag buiten voor de training ontmoeten. 

Ik wou jullie überhaupt graag ontmoeten. 

Terug bezig zijn, een stuk normaliteit. 

Maar ook onze familie is geraakt door verdriet. Wij betreuren het overlijden van Sensei Kathrin’s oma. Het zet veel in perspectief. Deze ziekte is onzichtbaar en maakt zo veel onmogelijk.

Wij hebben daarom besloten om onze deuren nog niet terug te openen en de training te hervatten. Wij willen Sensei Jhonny beschermen en dit is met gemengde groepen en bubbels niet mogelijk. Wij zullen de training pas terug hervatten als Sensei Jhonny zijn vaccinatie heeft ontvangen en de cijfers een veilige werking toelaten.

Wij hopen van harte op jullie begrip over deze beslissing. Het is niet makkelijk om je passie voor lesgeven en de gevechtskunsten achteraan te stellen maar onze familie moet het overlijden eerst verwerken. Veiligheid gaat voor ons voor en onze familie en onze gezondheid is belangrijker dan een overhaaste beslissing om te openen.

Van zodra er zicht op een vaccinatie is gaan wij jullie over de heropstart verder informeren.

Sensei Kathrin & Sensei Jhonnny