Update Training in 2021
22498
post-template-default,single,single-post,postid-22498,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Update Training in 2021

Het nieuwe jaar verrast ons wederom met nieuws. Maar voordat we verder gaan, willen wij iedereen ook hier nog eens goede gezondheid wensen en dat 2021 mag brengen waar jullie op hopen. Wij duimen alvast voor een spoedig terugzien in het dojo!

Dit moeten we, naar aanleiding van het nieuwe ministerieel besluit, wel nog even uitstellen. Tot 1 maart 2021 blijven alle maatregelen omtrent het Corona virus bestaan. Wij zijn nog steeds verplicht gesloten. Helaas. Op dit moment is er niets wat we kunnen doen behalve onze inspanningen van de voorbije maanden verder voortzetten om zo snel mogelijk weer meel elkaar op de mat te kunnen trainen.

De heropstart moeten we dus nog even uitstellen.

Regeling voor de zomervakantie

Onze dojo blijft tijdens de zomervakantie geopend!

Om jullie een perspectief voor dit jaar te geven hebben we besloten om in de zomermaanden onze voeten niet omhoog te leggen maar in tegendeel, we gaan er de motor extra opstarten!

Zo kunnen we een deel van onze verloren trainingsmomenten inhalen. Natuurlijk zal dit niet volstaan om elk gemiste uur in te halen maar het is een mogelijkheid om onze training te onderhouden. De uurrooster zal dus ook tijdens de zomervakantie van kracht zijn.

Deze regeling is voor alle trainingsgroepen (Chi Ryu Aiki-Ju Jitsu, Okinawa Kobudo, Iaido, Yoga) geldig.

Groepen uit het buitenland

De maanden van de zomervakantie zijn voor ons normaal gezien ook altijd heel drukke maanden ivm groepen van het buitenland die voor trainingsstages op bezoek komen. Om een samenscholing van een uiterst grote groep te vermijden zullen we moeten rekening houden met deze groepen. Wij rekenen op jullie begrip dat tijdens zo een stage de gewone training volgens rooster niet kunnen plaatsvinden. Hierover zullen we jullie wel op tijd informeren.

Voorbereidingsstages voor gordelexamen

Om jullie zo goed mogelijk op het volgende examen voor te bereiden plannen we enkele weekendstages tijdens de zomervakantie. We gaan jullie op tijd over het exacte datum voor deze voorbereidingsstages informeren.

Het blijft nu nog even afwachten wanneer we weer mogen heropstarten en dan gaan we met man en macht ervoor zorgen om iedereen hier weer terug te zien.

Blijf gezond en let goed op jullie!