Algemene voorwaarden en huisregels
22405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22405,page-child,parent-pageid-22390,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Onze huisregels

Onze lessen starten stipt. Wees dus op tijd. De deur gaat 10 minuten voor de les open.

Voor de lessen draagt je best comfortabele of sportieve kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. In de dojo zijn geen schoenen toegestaan. Laat ze buiten achter in de ervoor voorziene schoenenrek. We trainen op blote voetjes. Frisse voetjes zijn dus aangenaam voor iedereen.

Laat je gsm achter in de kleedkamer. Gelieve het geluid en de trilfunctie uit te schakelen. Het zou de les enorm storen als alle gsm beginnen te trillen. Met uitzondering van je matje, dekentje of blok laat je ook al je andere spullen in de kleedkamer.

Breng een flesje water mee. Na de les voldoende drinken is noodzakelijk. Tijdens de les is drinken niet toegestaan en op de mat evenzeer niet. Hiervoor dient de zithoek in onze keuken waar je ook van een thee of een koffie kan genieten. Bedien gerust jezelf.

Kom met een lege maag naar de les. Eet bij voorkeur een lichte maaltijd 2 uur voor de les. Een volle maag kan heel onprettig voelen tijdens de houdingen.

Wees geduldig en lief met jezelf. Het gaat niet om dat je de beste bent tijdens de les. Luister goed naar je lichaam en respecteer je eigen grenzen. Zie wat er kan vandaag, voor jouw lichaam. Niemand oordeelt over jou. Je bent sowieso welkom.

Wanneer je deelneemt aan een les, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Je kan ze hieronder nog eens nalezen.

Algemene Voorwaarden

Wanneer je deelneemt aan een les of andere activiteit van Yoga by Kathrin, ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Inschrijven

Voor een eenmalige GRATIS proefles moet je inschrijven via info@chiryu.be. Je ontvangt daarna een welkomstmail. Voor je eerste les is deze inschrijving voldoende.

Om de lessen te kunnen volgend dient je volledig in orde te zijn met je inschrijving en je verzekering. Meer informatie kan je op onze website onder Tarieven terugvinden.

Uurrooster en openingstijden

Tijdens schoolvakanties en op nationale feestdagen vinden er geen lessen plaats en is Yoga by Kathrin gesloten. Bij voldoende interesse is een vakantierooster mogelijk. Dit wort tijdig gecommuniceert.

Yoga by Kathrin heeft het recht om wijzigingen in het uurrooster door te voeren. Een wijziging wordt tijde gecommuiceerd naar de studenten toe.

Yoga by Kathrin heeft het recht om lessen te annuleeren bij minder dan 5 deelnemers.

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid

Het volgen van lessen etc. is steeds en geheel voor eigen risico van de deelnemer.

Yoga by Kathrin en het Chi Ryu Aiki-JuJitsu Honbu Dojo is nooit verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen, opgelopen verwondingen of ander lichamelijk letsel en de eventueel daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van de deelnemer. Daarnaast kan Yoga by Kathrin en het Chi Ryu Aiki-JuJitsu Honbu Dojo u voor de aangerichte schade of vernielingen aansprakelijk stellen.

Het is aangeraden om na te gaan of u verzekerd bent voor de risico’s verbonden aan sportbeoefening. Als het niet het geval is, dient u hiervoor alsnog te zorgen. Een persoonlijke ongevallenverzekering afsluiten kan bijvoorbeeld via¬†www.zekersporten.be.

Breng de docent op de hoogte van eventuele kwetsuren of ziekte. In geval van twijfel over uw fysieke conditie (blessure of zwangerschap of …) raadpleegt je beter een arts voordat u met de lessen start.