Je eerste Yogales
22403
page-template-default,page,page-id-22403,page-child,parent-pageid-22390,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Je eerste Yogales

Van harte welkom op weg naar je eerste Yogales bij Yoga by Kathrin!

Voor een eenmalige GRATIS proefles moet je inschrijven via info@chiryu.be. Je ontvangt daarna een welkomstmail. Voor je eerste les is deze inschrijving voldoende. Voor alle andere lessen kan je dan later inschrijven.

Via het menu boven onder Yoga kan je informatie over de uren en prijzen vinden. Ook bestudeer je best even voor aanvang van de les onze Algemene Voorwaarden en Huisregels. Zo ben je goed geïnformeerd over alles omtrent je yogalessen.

De lesruimte is volledig ingericht met heel comfortable judomatten. Je hebt dus alleen jezelf en een yogamat nodig om te starten. We hebben een beperkte aantal yogamatten op voorraad die je tegen een kleine prijs kan kopen. Vermeld dit in je inschrijvingsmail even. Verschijn in comfortabele of sportieve kledij en breng je eigen handdoek en een (fleece)dekentje mee. Je mag ook een kussentje meebrengen om extra comfortabel te zitten. Voor achteraf mag je een flesje water meebrengen. Dit is niet toegelaten op de mat. Het is handig om achteraf van een verfrissende slokje te genieten.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Tot snel op de mat!