Informatie opstart seizoen 2020/2021
22465
post-template-default,single,single-post,postid-22465,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Informatie opstart seizoen 2020/2021

Vanaf 7 september 2020 starten we met onze nieuwe seizoen. Toegegeven, het laatste seizoen was eentje die we nog nooit eerder hebben meegemaakt.

Online trainingen in plaats van echte trainingen, buitentrainingen in plaats van trainingen in de dojo, afstand in plaats van trainen met een partner en vriend. Het was voor iedereen wennen aan de nieuwe situatie. Maar ook dat is gelukt. Nu is het tijd voor een frisse start!

We hebben de zomervakantie hard gewerkt. Het Honbu Dojo is van kelder to inkom volledig nieuw gerenoveerd en straalt een nieuwe atmosfeer uit. Kort gezegd, het ziet er geweldig uit en voelt goed aan. We zijn er dan ook apetrots om jullie weer voor de reguliere trainingen te mogen begroeten. 

NIEUWE UURROOSTER.

De rooster voor seizoen 2020/2021 staat sinds kort online op onze website: www.chiryu.be

  • Uren zijn gekozen met zicht op veilige wissel tussen de groepen.
  • Mini’s (kinderen vanaf 4 jaar) starten ook weer met lessen.
  • Nieuw lesaanbod: Yoga by Kathrin.

VERPLICHTE RESERVATIE VAN LESSEN.

Sport Vlaanderen heeft op basis van maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad van 29 juli een document gepubliceerd wat als richtlijn voor alle sportcentra, clubs etc. geldig is. Hierdoor is een registratiesysteem met naam en telefoonnummer of e-mailadres verplicht.

In onze dojo kunnen slechts maximaal 15 deelnemers tegelijk op veilige afstand van elkaar les volgen. We werken met het reservatiesysteem SuperSaas: https://www.supersaas.nl/schedule/Honbu_Dojo/Lessen_Gevechtskunst_&_Yoga. In het reservatiesysteem staat het lessenrooster en de aantal beschikbare plaatsen per training vermeld. Om in te schrijven voor de lessen moet je een account en een wachtwoord aanmaken.

Je kan je kind of jezelf inschrijven via de button hieronder. Je vindt deze informatie ook terug op onze website onder de uurrooster en kan via die weg ook inschrijven.

AFSPRAKEN.

Zoals al tijdens onze buitentrainingen geldig, zullen we ook deze seizoen met een hele kader aan afzonderlijke afspraken moeten werken.

Kiss – and – Ride (Aankomst)
De kinderen woorden door de ouders aan de straat voor de dojo afgezet. Ze blijven in de auto zitten. De kinderen stappen alleen uit en gaan onmiddellijk naar naar de dojo. Let op verkeersveiligheid tijdens de kiss-and-ride!

Ontsmetting bij binnenkomst in de dojo
Aan de nieuwe inkom van de dojo zetten de studenten hun schoenen in het nieuwe schonenrek en ontsmetten hun handen aan de automatischen desinfectiepomp. Pas daarna openen ze de deur naar de dojo en komen binnen.

Kleedkamers
Ideal komen de deelnemers al gekleed naar de lessen. Moest dat om een of andere geval niet mogelijk zijn vragen we de studenten om hun spullen NIET MEER IN DE KEUKEN neer te legen maar in de nieuwe kleedkamers in de kelder van de dojo. Daarvoor gaan de studenten aan de zijkant van de dojo naar de kelder. Beperk de tijd in de kleedkamers!

Toiletten
Er zijn 2 nieuw toiletten in de dojo welke alleen in een noodgeval gebruikt mogen worden. Desinfecterende doekjes zijn voorradig. Ze mogen niet in de WC maar horen naar gebruik in de vuilbak!

Einde van de les
De sensei zorgt ervoor dat de kinderen apart op het einde van de les hun spullen bijeen pakken en gespreid vertrekken. Ook hier worden eerst weer de handen aan de desinfectiepomp ontsmet en de schoenen aangetrokken. We vragen de ouders met nadruk om ook op het einde van de les in hun auto’s op de parking te wachten. De kinderen komen naar de les naar buiten.

Wisseltijden
Er zijn wisseltijden tussen de groepjes. Deze worden gebruikt om de dojo opnieuw te ontsmetten en klaar te zetten voor de volgende groep.

INSCHRIJVINGEN.

Het inschrijvingsformulier vinden jullie terug op onze website https://chiryu.be/training/inschrijving/.

We vragen jullie om dit formulier te printen en ingevuld aan de kinderen mee te geven naar de les. 
De overschrijving van het lesgeld verwachten we dan op onze bankrekening BE97 0018 6471 3549.

Vergeet niet ook de lidmaatschap bij de VZW Federation Geido Tao Chi Kihon te hernieuwen! Dit is noodzakelijk voor de sportongevalverzekering! Via deze link https://federation-geido-tao-chi-kihon.com/lid-worden/ kunnen jullie daar online inschrijven.